Avista-Tilit Oy

Tilitoimistomme Avista-Tilit on perustettu vuonna 1987 ja nykyään toimimme perheyrityksenä toisessa polvessa. Yrityksemme on ollut mukana näkemässä taloushallintoalan muutoksen lähtien fakseista ja kirjoituskoneista kohti sähköistä taloushallintoa. Kuitenkin tilitoimiston perustehtävä kirjanpidon sekä talous- ja veroasioiden asiantuntijana on säilynyt ja näemme itsemme osana yritysten apu- ja yhteistyöverkostoa. 

Tänä päivänä yrityksemme hyödyntää suurelta osin modernien ohjelmistojen mahdollisuuksia, palvellen talous- ja palkkahallinnossa eri kokoisia yrityksiä ja yhteisöjä. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin luottamuksellisiin asiakassuhteisiin ja pyrimme auttamaan asiakasyrityksiämme laaja-alaisesti. Toimistomme sijaitsee Akaassa Pirkanmaalla, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea.

Pienyrityksenä itsekin tiedostamme yrittäjän haasteet alati muuttuvassa työelämässä ja yrittäjän arjen rytmittämisessä. Yrittäminen itsessään on vaativaa, joten haluamme taloushallinnon olevan asiakasyrityksillemme mahdollisimman helppoa ja joustavaa. Käytämme pääasiassa Finagon ohjelmistoja ja seuraamme aktiivisesti alan kehitystä.

Haluamme tehdä työmme tosissaan, mutta ei totisesti.

Yhteistyöterveisin,

Juha Mönttinen

Tilitoimisto-yrittäjä