PK-yritys

Yrityksen taloushallinto kattaa peruskirjanpidon ja tilinpäätöksen lisäksi erilaisia toimintoja aina palkkahallintoon, raportointiin ja tunnuslukuihin. Taloushallinnon kehittyvät ohjelmistot tarjoavat yrittäjän arkea helpottavia työkaluja ja ratkaisuja erikokoisten yritysten tarpeisiin. 

Yritysten tilanteet muuttuvat, samoin kuin yrityksiltä vaadittavat verotukselliset ja muut taloushallinnolliset toimenpiteet. Seuraamme aktiivisesti Verohallinnon ja Taloushallintoliiton ohjeistuksia ja teemme tiivistä yhteistyötä kumppanitilintarkastajiemme kanssa mm. yrityskauppoihin liittyvissä asioissa.  

Tarjoamme yrityksille seuraavanlaisia palvelumalleja:

1. Sähköinen Procountor-taloushallinto

Täysin sähköinen ohjelmisto, jossa yrittäjä pääsee ajasta ja paikasta riippumatta hoitamaan yrityksen asioita, reaaliaikaisessa näkymässä yhdessä kirjanpitäjän kanssa. Ohjelmisto tarjoaa monipuolisesti työkaluja mm. rahaliikenteen seuraamiseen, verkkolaskutukseen, raportointiin ja palkkahallintoon. 

Ohjelmiston kustannus koostuu tositteiden mukaisesta hinnasta. Ohjelmiston kuukausihinta alkaen 4 eur/kk (sis. 3 tositetta) ja se sisältää itsessään kattavan paketin ilman maksullisia lisäpaketteja. Ohjelmiston lisäksi tulee tilitoimiston kirjanpitokustannus. Procountor-taloushallinto-ohjelmisto sisältää mahdollisuuden palkkahallintoon, mikäli yrityksellä on työntekijöitä.

Procountorista löytyvät API-rajapinnat erilaisiin ohjelmistoihin, kuten verkkokauppoihin ja tuotannonohjausjärjestelmiin.

Tästä pääset Finagon sivuille hinnastoon.

2. Procountor-tallennus

Perinteinen kirjanpito-ohjelmisto, joka toimii nettiselaimessa. Yrittäjä toimittaa kirjanpitoaineiston joko puhelimella kuvaamalla eTasku-sovelluksella, sähköpostilla tai perinteisesti paperisena, minkä jälkeen kirjanpitäjä laatii kirjanpidon. Yrittäjä pääsee halutessaan omilla tunnuksillaan näkemään valmiit kirjanpitoraportit. Tallennus-versiosta laaditaan yrityskohtainen tilitoimiston pakettitarjous, joka sisältää ohjelmiston sekä tilitoimistopalvelut.

Katsotaan yhdessä sopiva paketti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!