Solo yksinyrittäjä

Yhden hengen yrityksessä verkostot ja arjen yrittämistä helpottavat ratkaisut korostuvat, jotta yrittäjä pystyy keskittymään ydinosaamiseensa ja tuottavaan toimintaan. Tarjoamme yksinyrittäjälle kolmea eri palvelumallia helpottamaan taloushallinnon ja rahaliikenteen hallintaan.

1. Sähköinen Procountor-taloushallinto

Täysin sähköinen ohjelmisto, jossa yrittäjä pääsee ajasta ja paikasta riippumatta hoitamaan yrityksen asioita, reaaliaikaisessa näkymässä yhdessä kirjanpitäjän kanssa. Ohjelmisto tarjoaa monipuolisesti työkaluja mm. rahaliikenteen seuraamiseen, verkkolaskutukseen ja raportointiin. 

Ohjelmiston kustannus koostuu tositteiden mukaisesta hinnasta. Ohjelmiston kuukausihinta alkaen 4 eur/kk (sis. 3 tositetta) ja sisältää itsessään kattavan paketin ilman maksullisia lisäpaketteja. Ohjelmiston lisäksi tulee tilitoimiston kirjanpitokustannus.

Procountorista löytyvät API-rajapinnat erilaisiin ohjelmistoihin, kuten verkkokauppoihin ja tuotannonohjausjärjestelmiin.

Tästä pääset Finagon sivuille hinnastoon.

2. Finago-Solo

Toiminimi-yrittäjälle kehitetty ohjelmisto, joka soveltuu maksuperusteiseen kirjanpitoon. Ohjelmisto tarjoaa yksinkertaisen sähköisen taloushallinnon toimintamallin.

Finago-Solo eroaa Procountor-ohjelmistosta siten, että Solo on osittain yhteiskäytössä tilitoimiston kanssa; yrittäjä lähettää aineistonsa tilitoimistoon kuukausittain ja tilitoimisto työstää sen jälkeen kirjanpidon valmiiksi. Myös Finago Solossa on verkkolaskujen lähetys ja vastaanottomahdollisuus.

Finago Solon kuukausimaksu on 10-30 € riippuen yrityksen myyntitulojen muodostamasta liikevaihdosta + tilitoimiston kirjanpitokustannus. Alle 50 000 eur:n liikevaihdolla ohjelmiston hinnaksi tulee 10 eur/kk + alv.

3. Procountor-tallennus

Niin sanottu perinteinen kirjanpito-ohjelmisto, joka toimii nettiselaimessa. Tällöin yrittäjä toimittaa aineiston joko puhelimella kuvaamalla eTasku-sovelluksella, sähköpostitse tai perinteisesti paperisena, minkä jälkeen kirjanpitäjä laatii kirjanpidon. Yrittäjä pääsee omilla tunnuksillaan näkemään valmiit kirjanpitoraportit. Tallennus-versiosta laaditaan yrityskohtainen tilitoimiston pakettitarjous, joka sisältää ohjelmiston sekä tilitoimistopalvelut.

Katsotaan yhdessä sopiva paketti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!